kistesa Creative Commons License 2006.04.02 0 0 194

Kedves Borzimorzi!

Miért rágalmazol? Ha valakit idézek, az még nem jelenti, hogy bálványozom. Sem Adíyért, sem máraiért nem vagyok oda pl. De atöbbieket sem bálványozom, eltérő módon ítélem meg. Van akit valóban nagyon sokra tartok,és van, akit mesteremnek fogadok.

Mindenesetre nem jó, ha valaki nem ismer magánál nagyobbat, és Adyból az a legfontosabb neki, hogy beteg volt. Ez tiszteletlenség. Hogy jössz te ahhoz, hogy lefikázz olyan embereket, akik  - akárhogy is - messze az átlag fölött áltak. Ez a szomorú, hogy az ún. tömegember nem ismer magánál nagyobbat. Azt hiszi, hogy mindenki azon a horizonton mozog, mint ő, mert csak anyit lát meg mindenkiből, ami a buksi fejébe belefér.

Te talán talááltál olyan idézetet, amely megérintett, mondott neked valamit? Én erre lennék kíváncsi.

Miből gondolod, hogy én okosnak szeretnék látszani, mondjuk éppen előtted? Nem saját motívumaidar vetzíted ki? Szerinted én rászorulok a Te elismerésedre? Vagy egyáltalán összehasonklíthaónak tartom veled magam.

Biztos helyes kis srác vagy, ne legyen harag. Sok szép gondolatot összeszedtem. Miért nem örülsz neki. Nem találsz köztük olyat, amiből tanulhatnál valami? Érted csináltam. Sok fárstságba és időbe került.

ne arra koncentrálj, hogy én milyen vagyok, hanem arra, hogy te milyen vagy, és milyenné szeretnél válni. nem ellenség vagyok, hanem jó barát....

Előzmény: borzimorzi (181)