Üdv!
Sajna a gitárvétel úgy néz ki egyelőre tárgytalan. :(
Marha keveset adnának a gitáromért, megkérdeztem egy boltot, azt mondták jelenlegi ár nettójának 80%-áért szokás használt gitárokatz eladni, és ha náluk akarom, akkor még 10% levonnak, szóval kb fele annyit kapnék, mint amiért adnám, ez van. Majd gyűtögetek.
Viszont a lelkesedés még a régi, nyomom a neylonhúroson. Most szereztem egy oktatóvideót, nem rossz Paul Meheling - Learn To Play Django Style Gypsy Jazz Guitar. Egy amcsi-forma hawaii inges muksó oktat benne, fura fazon, inkább naptej-reklámba illik, mint oda, de jól játszik, és érthetően magyaráz. Egy óra a kíséret, egy óra a szóló rész, a szóló majd csak holnapra lesz meg remélhetőleg, a kíséret része tök jó. A technikákat magyarázza, meg elmondta ő is, hogy miben tér el a két gitár, amit már korábban kérdeztem, szóval tök jó. Viszont zeneelmélet nem sok akadt eddig, tudtok olyan könyvet, vagy oktatócuccot mondani, ahol az elmélet érthetően, hülyék számára is felfogható módon van? mert a honlapok, amiket nézegettem, nem nagyon jöttek be.