Törölt nick Creative Commons License 2006.04.01 0 0 842

bár nekem címezted a hsz-t, nem értelek. hosszasan leírsz dolgokat, amikről szót sem ejtettem. sebaj, biztos jól esett neked is. :-)

a papírom van róla kitétel arról szól, hogy a hitedet nem illik lobogtatni pecsétes papíron. tán rémlik valami a bűnbocsánati cédulákról. (nem én kezdtem el luther mártont idecitálni, szegényt.)

minden egyéb papírra tojok. hiszen te azt mondod, nyilatkoznod kellett, hogy nem vagy egyik pártnak sem a tagja. nagy dolog. még jó! de: ha nem tiszted és nem feladatod politikai csatározásokabn részt venned, akkor vajon miért véded meg egy lélegzetvétellel, egyazon lendülettel semjén zsoltot, és az örök életet??? hogy jönnek ezek egy mondatba??? ezt az egyet áruld már el nekem, kérlek!

ha a semjén zsolt az én vallásomat gyalázná így, én bizony mélyen szégyelném magam, nemhogy megvédeném.

fenntartom: egy igaz kereszténynek kellene a leghangosabban tiltakoznia az ilyenek ellen. arcpirító szégyen minden igaz keresztényre a gyűlölködés, ha ebben egyet tudunk érteni, én azzal megelégszem. de ha egy ilyen kérdésben te a papírodra hivatkozol, hiszen pecsétet kaptál arról, nem vagy párttag, akkor nincs miről beszélnünk.

és ez vonatkozik arra is, hogy nem manipulálunk, nem csúsztatunk. szimpla, egyszerű halandóként sem, nemhogy lelkészként. ha egy utolsó harmados ikerterhes mama merészel örülni, hogy szép súlyúnak látszanak a babák az ultrahangon, és reméli, hogy nem kell koraszülésre számítani, akkor nem közöljük vele, hogy "a kissúlyú babákat sem kell leírni" LEÍRNI. uramjézus. ha te lelkész létedre mengelét és tajgetoszt asszociálsz egy terhes anyára, és 3 év után is megismétled ezt a durvaságot, akkor nincs miről beszélnünk.

akkoriban a topik azzal lépett túl ezen, hogy "egy kis jóindulattal pontosan értettük, mit akart mondani malena" - hát igen. tudod, csak az a kis jóindulat hiányzik. de neked papírod van róla.

Előzmény: jem (836)