theliniwant Creative Commons License 2006.03.31 0 0 27
Nekem sajnos akkoriban semmi nem jutott az efféle dolgokból, csak a sóvárgás. De volt két osztálytársam, akik állandóan egymást nyüstölték, hogy melyikük gépe az Igazi.
Ezért gondoltam azt, hogy volt ilyesmi "háború". Nem tudom, de valószínű, hogy akkoriban is kialakulhatott volna ez a manapság kurrens "Miért utálom rettenetesen a ...-t" életérzés, ha van rá ilyen fórumféle lehetőség. De ha nem így volt, az csak inkább szívderítő.
Egyébként azóta is akárkivel csak beszélve szóba kerül, hogy neki milyen gépe volt akkoriban, azonnal azt is megtudhatom, hogy a másik gép miért volt sokkal :-) rosszabb, de persze nem azzal a dühvel, amivel manapság találkozhatunk.

Ha úgy gondoljátok, hogy ilyesmi harc nem volt, akkor is érdekelne a 80-as éveknek ez a szubkultikus része. Már az eddigi hozzászólásokból is kiderült, milyen szépésjó volt. Kik voltak korszak "nagy" emberei, gondolok itt mondjuk művházakbeli szakkörvezetőkre, ill. voltak-e híres nagytudású "guru"-k, voltak-e akkoriban nagyszabású versenyek (játék, ill. progi) stb.?

Köszönök minden hozzászólást, és egyáltalán nem baj, ha hosszú lesz, pont az a jó.