stat Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4184

Szerintem irányító posztra jó lenne mondjuk a tavalyi Thomas, mert jobban irányított, viszont 1:1-ben, sőt még akár 1:3-ban is hihetetlenül jó a Kelley. Más kérdés, hogy nem igazán csapatjátékos, de én azt veszem észre, hogy az utóbbi időben csak jobban osztogatja a labdákat a társainak, lett is támadójátékunk, tehát akár maradhatna is. Mellé visszahoznám Szaszát mindenképpen, s azért játszhatna többet a tavalyinál (Kelleynek sem kellene sztenderd 40 percet végigjátszania, talán fejben sem fáradna el...) Puskás mindenképpen menjen!

A 2-esnek a Cziczát megtartanám, szerintem jól védekezik. Ő cseréjének nem tudok kit (Sabali sztem menjen), valamelyik fiatalt fel lehetne hozni arra a szintre, vagy hozni valami értelmes magyart.

A 3-asra meg kell tartani Davist, hihetetlen dolgokra képes ő is. Valami magyart kellene sztem oda is cserének.

A 4-esen eddig úgy gondoltam, mindenképpen jöjjön a Sopronból Bowman. Még mindig úgy gondolom, nem lenne rossz, bár az ára igencsak föl fog menni. Viszont az utóbbi időben nem is olyan rossz ez a Jurkunas... Cserének mindenképpen több lehetőséget adnék a Harazin személyében. Ő úgyis sztem inkább 4-es, mint 5-ös. Hartvich menjen!

A centerposzton szerintem sem kell túlsztárolni Igort azért, mert volt két jó meccse, ráadásul ezeken sem volt valami pontgazdag. Hozzáállása szimpatikus, de a kosárlabdát pontra, kosárra játsszák. Ide kellene sztem vagy a Lopatka Körmendről vagy a Scott Nyíregyből. Nem tudom eldönteni, melyik lenne jobb. Cseréjüknek Fülöp, viszont csak cserének.

Összességében többet játszatnám egyébként a fiatalokat, különben sosem lesznek megfelelő játékosok. Lásd hiába dob a Harazin Berényben 30 pontokat, nálunk mégis alig áll be. (mondjuk megerősödhetne már)

Összefoglalva:

Menjen: Puskás

Sabaliauskas

Hartvich

Kurashov

Jöjjön: Szasza

(Balogh Gy.)

Dénes

Scott

Kezdő ötös ezáltal: Kelley, Cziczás, Davis, Jurkunas, Scott