xGabi Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4170

A bajnokság közepén rittyentett 1-8-as menetelés után már az is szép dolog,hogy újra a nyolcba jutás esélyeit számolgatjuk. Nem olvastam végig mindenkit,de nálam nagyon egyszerű a képlet : a hátralévő háromból kettőt hozni és kész (de marha könnyű kimondani). Egyes csapatoknál jobb esélyel indulunk,a Falcónak pl. a hátralévő összes meccsét hozni kellene,de könnyen lehet,hogy a Nyíregynek is! Aztán a Kaposvár is minden további nélkül bebukhatja a hátralévő két idegenbelijét.

Hogy kikkel tovább ?

Közhelyes,hogy úgyis az anyagiak alakulásától függ,de amit csak lehet,meg kell mozgatni Davis megtartására. Gondolom,nem csak én vettem észre,hogy megmozdult a támadójátékunk az érkeztével. A két litván közül Jurkunasszal el lehet beszélgetni,Sabaliauskas nekem nem kellene,mert voltak nagyon durván halovány meccsei és összességében sem volt képes egyenletesen jól teljesíteni (bár hátha elkiabálom!) + amikor eldurran az agya és hisztizik az edzővel,a bírókkal,többet árt mint használ. Igor semmiképpen nem,sajnos kevés,támadásban nem lehet alapozni rá :-( Nálam Kelley a nagy kérdés,sokáig nem preferáltam,Májkival összevetve meg főképpen nem,de sokat számít a pénz...

A magyarok közül Cziczás és Harazin alap,kell a hazai erő. Fülöpöt marasztalnám,ár/érték arányban nem járunk rosszul vele,én továbbra is megfelelő kiegészítő embernek tartom.

Puskás és Hartvich mehet,bár tutira nem én vagyok az első,aki ezt leírja.

És végül : az edző személyén sem változtatnék.

HAJRÁ OLAJ FOREVER !!!