Törölt nick Creative Commons License 2006.03.31 0 0 271

Kedves habár...

...nem értem, min izgulsz ennyire: írd le, megköpködik, oszt lesz valami :-)

1. MINDEN LÉTEZŐNEK VAN TUDATA - definiálhatod, de ez messze nem állja meg a helyét: még az élők összességére sem mondható ki, lévén a tudathoz valami hordozó kell, pl. idegrendszer, s ezzel nem minden létező rendelkezik, s még csak nem is minden élőlény...

5. MINDENFÉLE MINŐSÉGŰ ÉS MENNYISÉGŰ TUDAT AZONOS ALAPÚ, KOMPATIBILIS.

Ez egy igen merész kijelentés, talán kifejthetnéd... addig nem véleményezem bővebben.

6. AZ ÖSSZETETT TUDAT - ezt is...

...

Ezek tehát egyértelmű dolgok - nem, nem: ezek távolról sem egyértelműek. Ha írsz róluk, lesz róla vélemény is.

Ezt ilyen tudományos igénnyel, axiomaként leírva még sehol sem láttam.

...hmm... az igényt értem (sőt értékelem is), az axioma szót is, azt is hogy nem láttad még leírva, de bocsáss meg, ettől még ez a tudmányostól távol van... ki kell fejteni, alá kell támasztani, meg kell védeni, s ha lesz elismerése, elfogadottsága, akkor már más lesz a helyzet: ne érts félre(!!!): nem leminősítem, de ez a véleményem...

Unom már, hogy olyasmin is vitatkozol, - ...hmmm... ennek mi az értelme? Fogjam be a számat? Vagy mi más? Minek írsz ide, egy nyitot (valamennyire) szabad fórumba? Miért nem nyitsz egy blog-ot, ahol nem engeded meg a hozzászólást?

Én is állítom, sőt talán előbb - váljék egészségedre: amit én ide leírtam, azt nem védettem le:-)