coreház
2006.03.31
|
|
0 0
160
|
Azt hiszem itt irtam a UPC-s témáról. A vége az lett (bár még nincs vége), hogy 3 hónap levelezés telefonálás után édesanyám beszélt valami fejes hölggyel. Aki elvileg belátta hogy hibáztak és elengedték az 52.000 ft-os tartozást (ami nem is áll fent mivel ök hibáztak) és ingyen visszakapcsolják a netet... ez eddig mind szép és jó. Megkértek, legyen otthon nálunk valaki szerdán 8:30 és 13:00 között mert kijönnek visszakötni. Persze hogy nem jött senki, majd megkértek hogy hivjuk fel öket ugy hogy valaki ott vana modem elött (annak állapotáról tudjunk mondani valamit). Azért mi telefonáljunk mert ök nem hivhatnak minket!!! Tegnap este 7kor tudtam csak beszélni velük. 20 percig tartott abból 10 perc várakozás és komolyzene hallgatás.persze nem tudtak semmi érdemlegeset mondani, csakhogy a modemünk nincs rajta a hálozaton (valószinü nem kötötték vissza!!). Kérdem én: igy kell viselkedni egy ekkora cégnek? Szivatni kell az embereket jobbra balra?Mire jóez? Még mindig sehol nem tart az ügy. |
|