anblock_italia Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3750

Hát elég bosszantóak ezek a cicák, gondolom milyen ideges lehettél, amikor megláttad köztük. Nekem egy cicám és két husky kutyám van, a cica nem nagyon, a kutyák sem nagyon rosszalkodnak. Bár mint régen írtam, a cica téli pisilési, kakilási dolgai okoznak némi problémát. Az idén talán sikerült elég jól megoldanom. A kutyusok egy fűben lévő krókuszt sem taposnak le, de az ő téli pisilési szokásaik bizony a füvet rendessen igénybeveszik. Nyáron, amikor kinn vagyunk, akkor nincs ilyen probléma, de elég nagy meló kiásni az elszáradt foltokat, földet keríteni beléjük és új füvet ültetni minden évben.

Az új könyvedről nem is írtál, pedig szívesen hallanánk az új tudományaidról. Tényleg nézd meg alaposan a fajtákat, pl. a hagyományos rózsaszínt rózsásnak, vagy teltnek mondjuk, a fehéret doplának, mert bár van, hogy három sor virága van, de a közepe nem rózsás, hanem nyitott. Ilyen még Rágica cirmospirosa, a lazacszínű, és a sárgának mondott is. Igazán rózsás talán csak a rózsaszín és nekem van egy bordó, ami ugyan magassági rekordokat döntöget, de nem virágzik valami szépen. Persze ettől még lehetnek másfélék is, pont ezért is csinálom ezt a magoztatást, főleg ha találok valami szokatlan magtokot, mert ezek a duplák, rózsásak ritkán magoznak.

Előzmény: sera (3747)