sera Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3746

Vegülis ugy kezdödött a leanderezesem,hogy tavaly epitett ferjem egy teraszt es az oldalara szerettem volna hamarjaban magas növenyeket.

Elöttünk van 10 meterre a jatszoter es eleg sokan üldögelnek es cseveresznek az elet bajairol es mivel van nekem is eleg,igy ugy gondoltam,hogy legalabb valami belatas illetve kilatas elleni növenyt szeretnek hamarjaban.

Habar az akkusztikus elemektöl nem ved,de legalabb optikailag enyhit a körülmenyeken.

Aztan az ebay-n talaltam ra erre a ket oriasra,cserepestül viragostul,de akkor is mar ösz közepe lehetett,ugyhogy nem nagyon tudtuk elvezni a szepsegüket.

Aztan azon kaptam magam rajta,hogy naponta nezegettem öket a garazsban,aggodtam ertük gondolatban is apolgattam öket,szoval olyan kezdödö szerelem lett belöle.

Egy ilyen tömött sürü gyönyörüseg mellett sem tudtam heves szivdobogas nelkül elmenni,de szerintem nincs benne semmi különleges,talan több tövet ültettek egymas melle es hat eveken keresztül csak kerteszetben volt,tehat erös szakkezek között.

Hogy most dupla vagy tömött/telitett azt nem tudom,de a forditasbol leszürve inkabb a masodik,habar en azt hittem,hogy ugyanaz mint a dupla.De majd meglesem az ujdonsült szakkönyvemben.

Hely: lesz itt hely,csak rendrakas es felesleges holmik eltavolitasanak kerdese.

Előzmény: anblock_italia (3739)