Kedves Valaki!
Nos felhívnám a figyelmedet egy aprócska tényre! - Hozzáteszem, a további hozzászólásokat még nem olvastam, ugyanis annyira felháborított az alaptalan vádaskodásod, hogy azonnal reagálnom kell! - Ha nincsenek meg a technikai feltételeid ahhoz, hogy valamit ellenőrizz, ne próbálj meg "élni" egy nem létező fegyverrel! Ami az IP címet illeti, még csak véletlenül sem lehet egyforma.. Mellesleg, ha egy icinyke-picinykét nézegelődtél volna a kissé úgy tűnik "beszűkült" fórumos körödön túl is, feltűnhetett volna, hogy bár ide valóban nem írogattem ezidáig - nem is igazán tervezem ezek után - ám ez a kijelentés nem feltétlenül állja meg a helyét más topic vonatkozásában.. Nekem ez az egy nick nevem van, és nem is tervezem, hogy "beszerzek" még párat.. Erről ennyit.. Talán még annyit, hogy Te vajh hány néven pötyögeted a betűcskéket?? Mert ugye - mint tudjuk - mindenki magából indul ki.. Ellenben nem biztos, hogy ez jó módszer.
Ami pedig a bennfenntes "részt" illeti, abban már közelebb állsz a valósághoz, bár valószínűleg egészen másképp, mint ahogy gondolod. Amit írtam, az pedig vélemény egy olyan helyzet kapcsán, amit akkor is felháborítónak tartanék, ha egészen véletlenül halvány lila dunsztom sem lenne arról, ki az a Vincze Lilla. Mellesleg a kiindulási pont egészen véletlenül szintén igaz, nem találgatás és elmélkedés, hanem tény.
Na, most, hogy ezt már tudod, még mindig nem érted, miért vagyok felháborodva? Jobban mondva - izé, írva.. - inkább csalódott, és letört, hogy ilyen a "zenei világ" ( rajongókat + zenészeket is beleértve! ) mert felháborodni itt már nem is érdemes..