Szerintem nincs szó arról, hogy bárki is félne tőlünk.
Ha szerveznének egy meccset a Steelers-szel, akkor van olyan ember a magyar amifociban, aki lemondaná, mert fél????!! Nincs. Azok az emberek nem ezt a sportot űzik. /Más kérdés, hogy az önkritikám nem engedné, hogy egy pályán álljak Velük./
Pont az ellenkezője van érvényben!Kérdezzük meg bármelyik rivális csapat játékosait!!! Mindenki azt fogja mondani!
"-Bazze! Pedig de kíváncsi lettem volna azokra a nagypofájú kávbojokra!!
- Ja! Én is szívesen seggre fejeltem volna őket!!"
Meg ilyenek.
A szabályok betartása és betartatása szép dolog. De aki képes reálisan gondolkodni, átláthatja, hogy semmilyen általános amifocis érdeket nem sértett volna egy kis rugalmasság.
Wolves88, minden szarkazmus és irónia nélkül kérdezem.
Miért nem lehet ilyen kis mértékben sem rugalmas, egy a játékosoknak való sportélmény nyújtását zászlajára tűző egyesület?
Milyen problémák származtak volna abból és kiknek, ha pár napos türelmi határidőt kaptunk volna?
Ez a kötöm az "ebet a karóhoz" magatartás lesz jellemző a szövetségre a jövőben is?
Nem az lett volna a normális, ha azt mondja a MAFSZ:
"Persze!Gyertek játszani srácok! Kit érdekel az a hülye pecsét! Majd meglesz jövőhéten úgyis. Úgyis a játék a lényeg!"
Vagy nem a játék a lényeg?
Abban egyetértek veled, hogy a médiamuri csak a sportág lejáratása lenne, de talán a mosópor reklám miatt sem mentek el szerintem többen amifocizni, "mint 4 éve". ;)
Nem kell szeretnünk egymást. Sőt az odamondogatás is lehet a móka része.
De hogy egy csapatot úgy győzzenek le, hogy nem is játszik... Ez nem a sportunk szelemiségének megalázása szerinted??!!
Éljenek a páros számok! Éjen a békanyelés! No és éljenek soká a hazai amerikaifootball előmeneteléért dolgozók! Bárkik is legyenek azok… pff