KETREC (CAGE) Creative Commons License 2006.03.30 0 0 2213
egyem a kis szivedet!!nyomogatod a billentyüzetet a sok transzfesztita között!!ez h.1 ember valakinek azt irja,h. a cunami legyen veled!!na ez önmagáért beszél!!ez a te korektségedet mutatja meg!!1ember irta de 100 nevet rajta!!a médiás barátaid akik a szemedbe mosolyognak de hátba szurnának 1 késsel na azok is ezt kivánják(pár ezer ember)neked,ne aggodj!!igazábol arra jöttem rá,h. te valamihez hozzáérsz az szarrá válik és te jössz ki belöle jol vagy csak a pénzed jön vissza és emellett tönkre teszel mindenkit!!ilyen müsort mersz csinálni,h.buzera!!inkább adtad volna nekem a felét és elmagyaráztam volna neked h.az is 1 nagy faszság meg minden amit müvelsz!!ha ekkora embernek tartod magad,h.mi bátran perelhetünk(amit nem akarunk!!ezt a csámcsogos barátaid miatt irtam le),mert neked a markodban van sok ember(most biztos erre gizdulsz),akkor miért nem intézed el.h.indulhassunk ha te tényleg ekkora vagy!!??te félig ugy állitod be magad h.vagy valaki!!félig ugy,h.SENKI vagy!!én ha kiállok valaki(k) mellett,akkor azt én komolyan is gondolom!!én azt hittem,h.te azért lettél rtl klub igazgató mert letettél valamit az asztalra és komoly üzlet ember vagy aki az érdekeket nézi és a jövöt alapozza!!enyhén tévedtem!!miért nem adsz esélyt,h.porrá zuzzam a csontjaidat a pályán!!talán félsz,h. a média másra terelödik és te mész a levesbe!!??ha félsz mond azt és ne 2szinüsködj!!
Előzmény: WOLVES#88 (2207)