Nem tudom mennyire kötődik hozzászólásod vége az én 1810-es hozzászólásomhoz, de abban egyetértek, hogy a vokál összetétele nem fontos, csak az, hogy jól szóljon. Lillával kapcsolatban pedig számomra nem az lenne fontos, hogy ott legyen a vokálban, hanem ha közreműködik, akkor azt a vokálban tegye és ne bárminemű dal szólóban történő előadásában.
Egyébként én is jól beleültem ebbe a Lilla-részvétele körüli hintába, anélkül, hogy valami pontosat tudtunk volna. Cirrocumulus idézete tisztává tehette előttünk ezt a kérdést, és mindenféle ledorongolás oktalan és jogtalan volt. Mert hát az hangzott el, hogy "meghívtuk aztán mégis visszamondtuk"? Ugye, hogy nem! Akkor meg hol itt a probléma? Gondolkoznak rajta, eldöntik és kész.
A legnagyobb hibát pedig akkor követnék el, ha az itteni pozitív, vagy negatív hozzáállásunk befolyásolná Őket. A döntésüket szerintem szakmai alapon kell meghozniuk és ebben azért mégiscsak Ők vannak otthon, mi pedig megmondhatjuk, hogy tetszik-e vagy sem, de az egyetértésünkre abszolút nincs szükség.