Ostom tillA véleményét: hol itt a probléma?
Visszakerestem, hol kezdődött ez a Lillásdi - Vadrezeda 1796-os hozzászólásában, az alábbiakkal:
"De amin legjobban kiakadtam, az az amit Lillával kapcsolatban művelnek... Mi az, hogy felkérik, hogy énekeljen, ő el is vállalja, most meg még gondolkodnak azon, hogy még is ott legyen e.... Tudom, ő nem volt a Solaris tagja, de a fekete dupla lemezen is énekelt, és hát nem kéne belőle hülyét csinálni..."
Cirrocumulus szó szerint idézte a rádióban elhangzottakat - a Lillát meghívjátok? kérdésre az alábbi válasz hangzott el:
"- Nem dőlt el még a kérdés. A Lillával beszéltünk erről, ő nagyon szívesen felajánlotta a közreműködését a Nostradamus énekes részeiben........."
Ezt megelőzően egy szó sem jelent meg sehol a Lilláról. Kedves Vadrezeda: honnan a bánatból veszed, hogy felkérték?! Ez nem hangzott el sehol - vagy rosszul tudom?
Tök korrekt, amit Attiláék mondtak a rádióban: beszéltek a kérdésről Lillával, aki fölajánlotta a segítségét, és ők gondolkodnak a dolgon. Mi van ebben rossz?
Ezzel senkit sem bántottak meg és senkiből sem csináltak hülyét. Akkor sem, ha végül negatívan dől el a dolog (megjegyzem, még ezt sem tudjuk. Vagy te mégis?).
Egyszerűen érthetetlen ez az ok nélküli Lilla-védő kampány, amit beindítottál!
Én speciel egy Solaris-koncertre várok hosszú évek óta, és a vokál csak annyiban érdekel, hogy jó legyen! Ez nem egy Napoleon Boulevard produkció - hogy cirrocumulust idézzem, hanem egy Solaris koncert. Én legalábbis arra vettem jegyet (sajnos, nem a földszintre!).
Ha Lilla énekel jól, annak is örülök majd, ha más, annak is! Miért fontos a vokalisták személye ennyire?