lokomotivum Creative Commons License 2006.03.29 0 0 1810

"A koncertjét egy zenekar mégiscsak úgy és azokkal együtt szervezi meg, akikkel és ahogy jónak látja. Nemde?"

Maximálisan egyetértek, de az a véleményem, hogy itteni írásaink hozzászólások és nem beleszólások. Ez itt egy rajongótársunk által alapított rajongói fórum, ahol véleményt cserélünk, és ha úgy érezzük, hogy valami nem tetszik azt is le lehet írni, nem kell véka alá rejteni. Tulajdonképpen mi itt csak jelezzük, hogy örülnénk-e annak, hogy Lilla ott lesz a koncerten, vagy épp ellenkezőleg, de a döntés a fiúk kezében van, ill. természetesen Lilláéban is, vagyis mghívás esetén elfogadja-e azt vagy sem.

Az én szerény véleményem -aki bár szeretem Lillát, vagyis inkább a hangját-de most igazából én is egy SOLARIS koncertre vágyom, és énekhangot csak vokálban tudnék elképzelni. Szóval én nem igazán örülnék, ha Lilla ezen a koncerten akár csak egy számot is énekelne. Akkor már ez NBLD koncert is lenne és az szerintem ebbe a szűk időkeretbe nem férne bele. Hiszen azt mondják, hogy a készülő új számaikból sem mutatnak be, mert már nem jut rá idő, és akkor Napoleon számra meg mégis?

Szóval mint fentebb írtam Vincze Lillát most csak vokálban látnám szívesen a MÜPA színpadán.

Előzmény: tillA (1804)