kori101 Creative Commons License 2006.03.29 0 0 400
Sziasztok! Voltam az önkormányzatnál! Azt mondták, hogy előszőr kérjek betekintést a tulajdoni lapba, hátha mégis rajt van az az épület. Nem tudjátok mennyibe kerül ez, illetve szükségem lesz majd 90 napnál nem régebbi tulajdoni lapra is! Es azt sem tudom, hogy meghatalmazással bele lehet-e nézni? Tehát, egy tervezövel 4 példányban kell készíteni egy fennmaradási engedélyt, 10000Ft illeték kell, és Ők ezt engedélyezik!!!(arról nem esett szó hogy ha nem felel meg az érvényben lévő jogszabályoknak akkor mi van, határozattan azt mondták hogy engedélyezik), de rá kell írni hogy az épület húsz éve itt áll! Utána mehetek a földhivatalba rajzoltatni. A valóság az ,hogy az épület húsz éve itt áll(kb), de erősen felújitott, tehát nem úgy néz ki mint egy húsz éves épület, lehet még ebből problémám? (Úgy tudom a felújításhoz is kellett volna engedély) A szomszédok rendesek, tehát nem attól félek, hanem hogy ha megvan a fennmaradási, akkor valószínü kijönnek az önkormányzattól(gondolom), és nem fognak-e kötekedni? Ök valahol utánanéznek annak, hogy 10évnél régebbi-e az épület? Légifelvételen biztos hogy rajt van, de azon kívül szerepel-e valahol? Egyáltalán létezik légifelvétel? Ha probléma lenne hogy tudnám bizonyítani, hogy nem most épült? Illetve ezt a 30m2-es épületet (majdnem lapostető, 3 helység, víz csatorna bevezetve)mennyiért rajzolja meg a tervező kb? köszönöm a válaszokat, Üdv mindenkinek!