daredda Creative Commons License 2006.03.29 0 0 1

Hello

Nem irigyellek, én is szeretem a bringám, van is 2, és tényleg nem foglalnak kis helyet.

Nem tudom, mekkora a helyszég, de ha van olyan hosszú, mint a bringa, és van olyan magas, hogy a fejed felett elférjen a bringa, akkor a normál állapotában függeszd fel, ehhez csak egy fregoli kell, a kampót akszthatod a nyereg alá és a kormányba (stucni). Ha csak állítva fér el a helységben, akkor is jó a fregoli, vagy bármilyen felhúzószerkezet, mert ugye egy bringát állítva felemelni nem nagyon tudsz.. Pláne kettőt. OBIban és egyéb helyen olcsón van gurtni, az nagy teherbírású, de vehetsz hegymászókötelet is, karabinerrel. Sztem a biciklitartók csak a dőléstől védik meg a kocsi tetején a bicót, ha a falra szereled, 15kg-t kell tartania, mert ezen kívül csak a két kereket szokás odaszíjazni. Tehát akaszd. remélem segítettem valamennyit - bár abba nem gondolok bele, hogy rögzíted a tartót a plafonra :-O

A kötél valamivel "humánosabb", mert nem szedi le a festést, főleg, ha ki is párnázod.

Amúgy sztem a fő bringás fórumban érdeklődj, mert így rejtve kevesen találnak rád.

Sok sikert :)

DRD