Brigi0621 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2136

Hát, esőben nem javasolnám a permetezést... akkor inkább vízzel spricceld le addig őket, és ha már tiszta az idő mehet a komolyabb védekezés. Én egy hét múlva szoktam ismételni a bermetezést...

Gondoltam bemásolom a Chess leírását... Ez remélem mindenre választ ad! Ha nem akkor kérdezz bátran!

CHESS 25 WP

Biztos hatás lisztecske és levéltetvek ellen

Hatóanyaga: 25% pimetrozin

Javasolt technológia: A Chess felszívódó rovarölő szer, hatásmechanizmusa egyedülálló. Hatóanyaga a rovar központi idegrendszerének állandó jóllakottságérzetet közvetít, a rovar nem táplálkozik és 2-3 nap után kiszárad és "éhen hal". A Chess szuperszelekív készítmény, csak a levéltetveket és az üvegházi molytetűt pusztítja el, hasznos rovarokra, méhekre átalmatlan, ezért alkalmas virágzáskori permetezésre is. Más készítményekkel szemben rezisztens levéltetvek ellen is hatásos. Hatástartama 3-4 hét, egy Chess védekezés három hagyományos rovarölő szeres védekezéssel ér fel. A védekezést az első levéltetvek megjelenésekor kell elkezdeni, hajtatásban lisztecske ellen 8-10 nap után meg kell ismételni. A Chess kezelés után a levéltetvek azonnal beszüntetik a táplálkozást és a vele együtt járó vírusátvitelt.
A Chess környezetbarát és felhasználóbarát készítmény, az integrált termesztés feltételeinek mindenben megfelel.

Méregjelzés, veszélyesség: gyenge méreg, halakra nem veszélyes, méhekre nem veszélyes

Előzmény: törökszegfű (2135)