na örülök srácok hogy ezzel ilyen nosztalgia hullámot inditottam el , és ezek szerint igaz gánzosok is vagytok! fasza!!!
guynolodás volt ez az paosztrofos dolog és durván sült el, de akkor ha valaki pont nektek tudni kéne hogy hogy értettem!!
akkor ezek szerint 92es gn'r-en is nem egyiktötök ott volt valszszeg vááááá
hát igen azok az idök már nem jönnek, még ha csaloka is mintha ujra 92-t irnánk minden nagy feszten metallica és gnr a headliner bandát hahahha
na mégegyszer akkor bocsánat akinek a lekébe tapostam ezzel a dologgal, csak ugy éreztem(gyakran elöfordul) kis gyerekek 14-15 évesen akik féléve hallgaták (nincs ezzel semmi baj sőőőt, respect) osztják az észt és ugatnak a nagyoknak hahhaha
mondjuk itt akkro most én kicsi vagyok mert 25 vagyok, de 89-ben mikor 8 évesen megláttam valami hülye müsörban slash egy kigyoval játszik az ágyban axl fütyörészik, egy szöke égimeszelő meg csajozik egy klippben, a szám meg zseniális, tudtam ez kell nekem! utána déli PU-nál a kazettásnál kamu appetitte, 4 számmal kevesebb volt rajta, a háttér meg fehér volt, egyszersemind megváltoztatta az életem, azota az ő büvöletökben élek, néha már már tulzásokban is esem, akár mint most.. nézzétek el nekem most ezt, én is hü vagyok hozzájuk imár 17éve óóó:))))
hogy tetszett a FNM május 22-én a GN'R elött?
:)