Szervusztok!
Nos hát hogy a topik (melyet 2 napig bár de nagyrészt elolvastam...kicsit szédülök is...) témájához kanyarodjunk:
Én is pár nap múlva 30 leszek, ÉS MÉG NINCS GYEREKEM!!!!!!úgyhogy húzhatom is le a rolót lassan...:-))))
Azt hiszem andi88-al értek egyet a kérdésben.../Nekem is van egyébként pasim ő például késői gyerek (40 évesen szülték) én meg későn érő típus vagyok.... / Szóval érzem én is hogy kellene valamikor gyereket produkálni meg minden de egyelőre eszem ágában sincs!!!Elképzelni sem tudom hogy ez mitől indul meg valakiben "hogy akkor most már én is szeretnék..." Hiába látok csecsemőket...nem bírom elképzelni hogy nekem is lesz majd egyszer...
Sőt! Solemnityhez hasonlóan én sem szeretem a gyerekeket....Szégyellem is magam miatta...Főleg ha gyerekesekhez megyünk látogatóba és akkor oda akarják adni, hogy fogjam meg, vagy játsszak vele meg ilyesmi...Csak azt mondom: "ááá félek hogy leejteném köszi..."közben meg broááá kiráz a hideg...
Pedig kiskoromban normál babázásos játékokat játszottam...Biztos az enyém is orvosi eset...:-)))
Csak hogy erősítsem az eredeti topik-pártiak táborát, hogy tudjátok nem vagytok egyedül én is úgy gondolom: 30 után még nem lesz gyerekünk ÉS AKKOR MI VAN????
Üdv mindenkinek!