Tök jó, hogy olyan emberek írogatnak a fórumunkra, meg más helyekre a nevünkben, akikről azt sem tudom, hogy kik. Pl: a gariori nickkel melyikünk fórumozik????
Csatlakozom Bundihoz. Tisztelet az összes csapatnak, aki a világ legjobb MÓKÁJÁT űzik. Nincs harag senkivel, sőt, eddig csak támogató, együttérző "ellenfelekkel" találkoztam. Ezt a csapt nevében köszönöm nektek!
A MAFSZ meg már nem érdekel igazán. Akik akarnak velünk játszani, azok majd játszanak úgyis. Ezt senki nem tudja elvenni tőlünk. :)
Nem egy aranyfestékkel/ezüsttel, bronzzal/ lefújt plecsniért footballozom. De a cowboysban senki sem. A vasárnapi edzésen ezt be is bizonyítottuk. Úgyhogy részemről a "szövetség" téma lezárva. Ha nem kellek a szövetségnek, akor nekem sem kell a szövetség. Csak had álljak oda az LB-k mellé a szélre, a többi meg kit érdekel.
Ja és a kötelezőek:
Bánfi Mihály #48 SS 196 cm 101 kiló / pizza+fagyi lefekvés előtt bevállt :) / kedves vagyok és előzékeny. Kedves, mert felsegítelek miután megfektettelek és előzékeny, mert száz hogy legyorsullak 40-en. Nekem állítólag nagy, de ez csak amolyan mítosz.