anblock_italia Creative Commons License 2006.03.28 0 0 3574

Csak arra gondolhatok, hogy van még száz egyéb virágod és nincs számodra akkora jelentősége a leandernek, de én sajnos időmilliomos lévén folyamatosan számontartom  a virágokat, és nekem egynek a barnulása is nagy veszteség, hátmég többé. Oleandrónak abban igaza van, ha egy kis zápor van és utána jön a jóidő, akkor még meg lehet úszni veszteség nélkül, de ha ez az zápor este van és éjszakára nedvesen maradnak, akkor már baj van. Sajnos én ebben a témában már mániákus vagyok, biztos neked is van olyan, amit jobban féltesz az átlagosnál. De ha esetleg nem hiszel nekem, valamennyi szakirodalom óvja a virágokat az esőtől, és az sem lehet véletlen, hogy a leanderek legszebben a déli országokban virítanak, ahol ha netán esik is, de nincsenek napokig tartó esős, felhős időszakok. Sajnos akkor még nem volt digit. gépem, amikor két éve csodálatos virágszőnyeg volt a teraszon eső után, tényleg szép volt, de azért nem bántam volna, ha a bokrokon maradnak. Majd megpróbálom lefényképezni a fényképet, talán sikerül megmutatnom. Persze ezek a szimplák voltak, mert a rózsásak ott csüngnek marnára rohadva a bokron, nelem kell lecsipegetni, vagy méginkább levagdosni őket ha már fáj az ujjam.

Én lennék a legboldogabb, ha nem nekem lenne igazam ebben a kérdésben, mert igencsak kellemetlen számomra az az állapot, hogy vágyom már magam is az eső után, hiszen mindennek szüksége van rá, de a leanderek miatt kétségbe vagyok esve.

Előzmény: rea40 (3570)