surrender
2006.03.28
|
|
0 0
2370
|
Mondok egy fogyasztást: 7,82
Vasárnap meg belémjött valaki bazz! Szerencsére nem történt semmi. Észre se lehet venni nagyítóval se. A sztori: egy garázs előtt állok, pakolok a kocsiba, jön a garázstulaj, hogy kiállna, mondom OK. Előrébb mentem vagy 3 kocsinyit minimum. Ülök benne. Erre az a hülye tolat kifelé farral a garázsból, majd közben kanyarodik felém, hogy utána indulhasson. De olyan sebességgel vágott kifelé és közben nem is nézett sehova, hogy farral nekem jött. Tehát mindketten farral ütköztünk. Nagyon szar érzés volt, hogy ülök az autóban, nézem, hogy jön ki, gondolom mostmár csak megáll és mégse! Bamm! Belülröl totál úgy hallatszott, hogy ripityára tört a hátulja. Na ideges lettem, kiszálltam, ugattam. De láttam, szerencsére semmi sem látszik, nem tört. Fickó nagy kussolva gyorsan elhúzott.
Ford K-val volt. A két hátsó műanyag lökhárító ütközhetett, de mivel rugalmasak, elnyelték az ütközést, meg gondolom lehet gyorsan ráfékezett a fickó. Még szerencse, hogy nem egy nagyobb kocsival volt valami vonóhoroggal. De eldöntöttem legközelebb tetetek fel vonóhorgott. Nehogy már más hülyesége miatt én szívjak. Mondjuk ha történt volna valami rendőrt hivattam volna, ha nem ismeri el, mert egyértelműen ő volta hibás. De hát kinek hiányzik a macera egy hosszabb út előtt. Szerencsére tényleg nem lett baj.Vigyázzon mindenki, hajrá lacsisok! |
|