Libastop Creative Commons License 2006.03.27 0 0 120

"Medgyesy Péter lemondott. Hagyjátok már ezt a szerencsétlen Magyar Nemzetes "puccsos" mantrázást. A MSZP nem diktatúra, mint a másik oldal, ott idönként lemondanak, cserélődnek a vezetők. "

Bocsi, csak rólad másoltam a Medgyessyt, mert nem emlékeztem, hogy írják egy nemesnek a nevét!

Akkor ugye szerinted nincs szükség ellenzékre?

Ezt egyenlőre Orbán jelentette ki hivatalosan. Talán neki címezd a kérdést.

Orbán azt mondta, hogy a parlament működik akkor is, ha az ellenzék folyton kivonul. Éppen akkor az MSZP volt ellenzékben!

Orbánék négypárti egyeztetést csináltak minden komolyabb diplomáciai lépés előtt.

Semmilyen lépést sem egyeztettek az ellenzékkel.Talán ha egyet is említenél. Pl. a státustörvényt is csak hirtelen hamarjában kötötték meg, teljesen önállóan, egyeztetés nélkül.

Úgy van ahogy mondtam, mert mindíg egyeztettek. Szerintem feleslegesen, mert azóta kiderült, hogy az mszp-szdsz nem magyar érdekért politizál a magyar parlamentben!

Az MSZP nyugdíjasait valamivel folyton meg kell vásárolja az MSZP, etetni kell őket pörkölttel, a fiatal tagozatának 0 a jövőképe, a romáit pedig megvásárolja!

Súlyos vádaskodás, fogalmam sincs, honnan veszed a bátorságot, hogy munkában megőszült emberek szabad akaratát megvásárolhatónak titulálod. Elképesztő!! Ezért bukjátok el a választásokat, az ilyen mentalitás miatt. Megérdemelten.

Te akkor a 19500 forintot minek nevezed? Jogos jutalomnak? Orbánék hülyék voltak, mert a világ közvéleménye elé kellett volna ezt a disznóságot tárni! Igen, kimondom, az a pénz vesztegetés volt!

Nem csak Medgyesyről beszélek, hanem az eddigi bolsi cselekedetről 1919-től napjainkig!

Medgyessy Péter. Helyesen leírva. Kicsit bonyolultabb, mint Orbán, de azért illik helyesen leírni egy volt miniszterelnökét.

Te, ha már így találkoztunk, avass már be, mi az a "bolsi cselekedet"? Egy rakat szélsőjobbos bolsizik itt /az bunkó Bayer kedvenc szavajárása/, én már annyira szeretném megtudni, mi is az???

Persze válaszolni még egyik fröcsögő sem tudott :)).

A bolsi módszer, cselekedet az, hogy nem demokratikus! Az, amit Keller államtitkár mondott, hogy ezeket az ügyeket csak bolsevista módon lehetne elintézni. Koncepciós perek! 

Az MDF elszúrta, mert nem cserélte le azokat, akik saját maguknak privatizáltak. Így lehetett gazdag ember Lopcsány Fletóból és a többi sáskából!

Elég sok sáska volt ott. Az összes pártból. Volt itt elég székházügy, Joszip, Kaya, stb. De gondolom, ha az MDF impotens volt a gazdasági dolgokhoz, akkor is a privatizációból meggazdagodott vállalkozók a hibásak.

Mindenki, aki abban az időben sáska volt, legyen büntetve! Ha balos volt, ha jobbos, mindegy!

Sok fideszes bajba lenne, ha vissza kellene adni. A jobboldalnak csak a balosok milliói fájnak.

Bayer 100 millióját pedig ha igaz, kérjék rajta bírósági úton. Ha igaz! Mert ha nem, akkor fizessenek meg neki és nekem is a dupláját!

Kérik. Folyamatban van. Könnyen rákereshetnél, ha érdekelne.El nem végzett munkáért kapta, kb. olyan kemény elbírálással, mint Koko.

Utána fogok nézni, amennyire tudok, bár én nem vagyok nyomozó. Mindenesetre nem nagyon hiszek abban, hogy Bayer 100 milliót kapott volna, mert eddig mindíg az ellenkezője derült ki, mint amit az MSZP mondott, de feltételezem, hogy Te tudod, hogy utána jártál az ügyének.

Előzmény: Törölt nick (86)