A Tollert lehet gúnyolni, és ostoba képeket felrakni róla. Tetszeni nekem sem tetszik, mert egyértelműen nőpárti vagyok, ha nő lennék sem lenne a szívem csücske, nem is az a dolga, hogy szép legyen. Az is biztos, hogy az MSZP a legsarkosabban fogalmazó politikusa, ezért sokan utálják jobboldalról, Kövér ellenpontját látják benne.
Szerintem elég sok mindent próbált/próbál tenni a városért. Kevés várost viselt meg annyira a rendszerváltás, mint Pécset. A bányák bezárása után elég mélyről kellett felhozni. Ezt figyelembevéve a fejlődés szeintem is nagy, A belvárosi rész szépen rendbe lett hozva, országos összehasonlításban is megállja a helyét. Persze van aki csak a rosszat látja meg a városból. Ha kocsiban ülök, én is így néha vagyok vele. Vannak jó, rossz és még rosszabb utak. Csak én néha kiszállok körülnézni és nincs olyan hely amivel elcserélném ezt a várost. A Donátusi részt most közművesítik, a Kovácstelepi részen kicserélték a közműveket, néhány utat is leaszfaltoztak. Sokat járok autóval, és sok helyen voltak felújítási munkák. (hogy ne csak a belvárosról szóljak) Most, hogy beüzemelték a repteret, és talán egy sztráda is elér ide előbb-utóbb, remélem a fejlődés is felgyorsul. Távolabbról érkezett barátaink pedig el voltak ragadtatva a várostól. Úgy ahogy van: macskakövestül, kátyustúl. Szerintük ez adja meg a jellegzetes hangulatát a városnak.
Összefoglalva: Toller jól teljesített. (Szerintem.)