lokomotivum Creative Commons License 2006.03.27 0 0 1788

Szia Bosi!

Én is úgy gondolom, hogy tévedtél amikor az én nickemen szólítottad meg localhostot, hiszen az Ő hozzászólására válaszoltál.

A Fiksz-rádiós riportot attól fogva, hogy lekeverték a Marsbéli los angelesi előadását kész horror volt részemről hallgatni, mert ez az ostoba gépem kb. 15-20 mp-ként nekiállt a Fikszet pufferelni, így szinte semmit sem hallottam ill. értettem belőle. Annyit érteni véltem, hogy jelenlegi állapotában úgy néz ki a dolog több mint két órás lesz a koncert. Azt is ki tudtam hámozni az időnként előtűnö hangfoszlányokból, hogy két részből fog állni, és az egyik rész a Próféciák könyvére épül, mivel ez a lemez - és ezzel szerintem sokan egyet értünk- egy komplett egészet képvisel, amiből nehéz részeket kiragadni. Viszont abban nem vagyok biztos, hogy jól hallottam-e, hogy készülnek előadni a Los Angeles 2026-ot is. Valami olyat is kisejtettem belőle, hogy ebben az lesz az újdonság, hogy első ízben adják elő Bogdán Csabival. Légyszi erősíts meg, vagy igazíts helyre, ha valamit rosszul hámoztam volna ki az egészből.

Érdekesnek tartottam, hogy az a Gibzó tett fel telefonon kérdéseket, aki korábban csinált Veletek riportot a Fikszen. Amikor Erdész Robi arról beszélt, hogy a Noabnak megírta a novella változatát, vagy legalábbis elkezdte írni, meg akartam kérdezni, hogy "nem érez-e viszketést a tenyerében, hogy újra megírja a történetet és megjelentesse azt"? Mivel azonban azzal "szórakoztattam" magam, hogy behozzam a Fikszet, persze hogy elmaradt a kérdésem.

Előzmény: Bosi2 (1784)