Olaj-ASE meccsről:
Szurkolás:
-Atomic boys: kevesebben jöttek, mint amit vártam, max. 50 fő tette tiszeletét Szolnokon. Végig szurkoltak, amikor jöttünk fel a 3. negyedben, onnan már leeresztettek...Kínosan ügyeltek arra, hogy ne adjanak támadási felületet ( még a büntetőnél hálót rángatókat is leállították, mondjuk az előzményeket tekintve ez érthető is volt). Én szidás tekintetébn rosszabbra számítottam, mint ami tegnap volt, igazából nem is nagyob foglalkozott velük szolnoki részről senki...
Egy idősebb paksi fickót kivéve, aki Pavlikkal beszélt és elvonult az ünneplő hazai B.közép előtt, majd "buzizott" egy sort és mutogatott. Na ezek után csak a gyorsaságának és a rendőröknek köszönheti, hogy testi épsége megmaradt, mert vagy 40 felbőszült olajos indult utána....;-)
Olaj-tábor: nézzen bárki nagyképűnek, meg fellengzősnek, de amit a 2. félidőben nyújtottunk szurkolás terén, olyat jelenleg a mai mezőnyben csak Körmenden és Szolnokon lehet látni. Az első félidei produktum felejthető, majd ahogy talpra állt a csapat, úgy lendültünk bele mi is. Igazi retro fílingje volt a dolognak, iszonyat régi nóták jöttek elő - a fiatalabb generáció elkezdheti tanulni ezeket, mert csak néztek nagyokat...:-)) - rohadt jól éreztem magam ebben a légkörben!!
Hozzátéve, hogy mindezt egy 10. helyen álló csapat kapta, amelynek még egyáltalán nem biztos a felsőházi helye!!!! Nem nagyon tudok ilyenre példát mondani bármely sportágat tekintve...
Jogosan zúgott az "Ez Szolnok!"
Meg a " Hol a bajnok?" is....:-))))