A szuro az en osszegyujtott tapasztalatom,megitelesem,kovetkezteteseim ,felismert dolgok konexiojaban
Tehát szubjektív.
Vajon Az Igazság lehet szubjektív?
Szubjektív "igazságok" vannak persze, de a végső, fatális nagy igazság szerintem nem lehet szubjektív, pedig az a tényleges igazság... Nem?
Ha kiallja -legalabb is abban a percben- a hiteleseg probajat akkor elrakom mint azonositott igazsagot. Mindig kesz vagyok azzonban egy reviziora ha olyan ellemeket eszlelek amelyek ellentmondanak
Tehát nem biztos. (ahogy korábban is írtad)
A "hiteles" és az "igazság" ha nem biztos és szubjektív (tehát nem biztos hogy mindenki egyetért vele és meggyőzhető) , akkor szerintem nem kizárt a tévedés lehetősége és megkérdőjelezhető... Ezesetben én csak elméleti szinten merek foglalkozni velük, a gyakorlatba átültetni és aszerint élni veszélyesnek tartom...
Cél hogy minden kétséget kizáró, tökéletes és fatális igazságot találjak. Amíg ez nincs meg és csak egy hajszálnyit is bizonytalan és kétséges valami, addig szerintem csak hipotézisekkel operálunk, tehát sajnos nincs sem valódi igazság, sem hitelesség, sem bizonyság...
Vagy tévedek?