villa84 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2034
Helo

Teljes mértékben egyetértek az említettd dolgokkal amiket írtál azzal, hogy mennyire hátráltathatnak minket bizonyos cselekedetek,de

én egyszerűen nem tudom megérteni, hogy mikor adott egy frissen alakult szövetség, aki zászlajára tűzte eme nemes sport népszerüsítését, és akivel mindeddig szimpatizáltam az utánpótlás fontosságának hangsúlyozása miatt, most egy pillanatig sem próbált meg lehetővé tenni számunkra a bajnokságban való indulásnak az esélyét sem, ez nem személyfüggő, mi egy csapat vagyunk, 70 ember álmát valósíthatta volna meg, ha pályára léphetett volna a bajnokságban kishazájában a különböző városok remek csapatai ellen.
Én ezelőtt egy évvel régen letettem már arról, hogy valaha egy egyesület tagja leszek és hogy egy magyar bajnokságban szerepelhessek, azon sportokat amiket kipróbáltam sajnos ez nem adatott meg, egy éve kaptam egy második lehetőséget, ami nagyon ritka minden ember életében, és én ezért úgy dolgoztam, hogy ezt el ne veszítsem.
És megint rajtam és a csapaton kívül álló okok megintcsak hátráltatnak.

A szövetségnek akkor nem lenne érdeke az, hogy minnél több csapat szerepelhessen a bajnokságban? Könyörgöm egy csapat vagyunk mi is mint az összes többii az országban. Én nem érzem azt, hogy a magyar amerikai focinak a kárára válna az, hogy mi elindulhassunk a bajnokságban.
Nagyon sajnálom, hogy a Szövetség nem számít ránk és a játékunkra.
Előzmény: EarendilBK (2028)