EarendilBK Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2028

Sziasztok!

Elöször is mint volt Giantses csapattárs sajnálatomat szeretném kifejezni azoknak a srácoknak, akik a Giantsben is csak várták, hogy végre a bajnokságba kerüljenek, majd bekerültek egy másik csapatba, minden jobbnak tünik, és erre ugyanaz őszig... :-(

A "fennforgással" kapcsolatban különben az a szomorú, hogy amikor hivatalos lett, nem voltam meglepődve... Ezt "lehetett hallani", de Ti meggyőztetek róla amikor megnéztem egy edzéseteket, hogy ez csak egy pletyka, örültem neki, és bíztam benne, hogy a pályán folytatódik a sztori.

Most viszont, hogy ez kialakult, azt a tanácsot adnám, hogy amit itt írtatok páran, hogy a MAFSZ alapszabálya itt nem jó, meg nincsenek jegyzőkönyvek, meg nem is tagja az EFAFnak, stb. ezt ne vigyétek el odáig, hogy jogi úton próbáltok elégtételt venni, a következő okok miatt:

- ha igazad is van minden kérdésben, ha perre kerül a sor, kb 2-3 év mire végső döntés születik. Ha az őszi kiírásban szerepelni akartok, nem jó ómen, ha közben perben vagytok a szövetséggel.
- mint írtátok is, érdekes módon a csapatok többsége támogatott vagy legalábbis semleges volt a kérdésben. Ha a MAFSZot támadjátok, az összes tagszervezetet támadjátok, és ez a "mi vs. világ" szcenárió felé tolja el a kérdést, ami a legkevésbé kívánatos.

A sorsolásról csak annyit, hogy a Nyugati csoportban a Dunától nyugatra eső csapatok vannak, a Keletiben pedig a keletre. Van még két budapesti csapat, ezeket egyet ide egyet oda alapon betették. By the way a júeszében sem sorsolják a csoportokat, hanem földrajzi alapon és csapaterő szerint rendezték át a divisiönöket. Az egyetlen, amit sorsolni kellett (volna?) az a keresztbejátszások, azaz ki kivel játszik a másik csoportból. Ezt kint rotációs rendszerben csinálják, de nálunk ez persze nem lehetséges.

Az egy ember diktatúrája ügyben nekem az tűnik életszerűbbnek, hogy több ember hozta meg ezt a döntést, akik most a háttérben röhögnek, míg T.L. úr "viszi el a balhét". Az egy pecsét hiányzott típusú hozzászólások azért viccesek, mert egyértelmű, hogy ez egy ürügy.

Nagyon drukkolok Nektek, hogy ősszel sikerüljön bekerülni, és ne a 2. osztályba (az osztályrendszerrel kapcsolatban egyébként egyszer elmagyarázza valaki, hogy ilyen kis számú csapatnál miért kell 2 osztály?).

Jó készülést, scrimmageleést, barátságos meccseket!

Környei Ákos