chrisztosz Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2019

nagyon elsiklottunk egy dolog felett. Az elnököt csak úgy lehet visszahívni, hogy a jelen szavazatok 100%a szükséges hozzá!!!!!!! 5 évre választották meg magukat.

Nézzük az elnökséget:

Elnök: mr ÉS!?

Nézzük ki ő és mi ő. Miért pont ő az elnök? Én annyit tudok róla, hogy lőrincen lakik, és van ez a sportmédia kft-je. Illetve, hogy a futsalban reklámhelyekkel kereskedett vagy még lehet azt csinálja. Nem tudom milyen sportmúltja van, nem tudom milyen szakmai tapasztalata van, soha nem hallottam még a nevét. Megkérdeztem külföldi sportmarketing cégeknél ismerőseimet ők sem hallottak róla. Egyenlőre annyit tudunk róla, hogy két betű kombinációját remekül tudja használni.

Aki tud valamit róla....jelentkezzen.

Tiszteletbeli elnök: Dámossy Zsolt

Na itt van egy nagyon fontos dolog!!!

Linkelek a MAFSZ alapszabályból:

Örökös tiszteletbeli elnöki cím és a szövetség pártolói

1. A örökös tiszteletbeli elnök címet a közgyűlés adományozza.

1.1. Örökös tiszteletbeli elnök cím adományozására vonatkozó javaslatot csak az elnökség

terjeszthet a közgyűlés elé, miután az erre vonatkozó indokokat körültekintően megvizsgálta.

1.2. Örökös tiszteletbeli elnök cím adományozására vonatkozó indítványt az elnökséghez kell

beterjeszteni, részletes indoklással ellátva. A javaslatot legalább 15 nappal a közgyűlés előtt

kell beterjeszteni, hogy az elnökségnek elegendő idő álljon rendelkezésére a javaslat

1.3. Örökös tiszteletbeli elnöki cím adományozható annak a személynek aki az amerikai football

sportági magyarországi meghonosításáért, népszerűsítéséért, elterjesztéséért az elmúlt

években rengeteget tett, akinek kiemelkedő, komoly és elévülhetetlen érdemei vannak abban,

hogy az amerikai football sportág Magyarországon létrejött és fejlődésnek indult.

2. A szövetség pártolója lehet – a szövetség Alapszabályát elfogadó – bármely természetes vagy

jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, akit/amelyet az elnökség a

pártolók névsorában tart nyilván és pártoló tagdíjat fizet. A pártoló a közgyűlésen

tanácskozási joggal rendelkezik.

Alelnökök:             </P>