OFF
bocs a helyesírási hibákért a hsz-eimben, a gyors gépelés még nem igazán megy... ;)
ON
100%-ig igazad van. nagyon rossz ez az állapot, nem vagyok a nyugatias dolgokban jártas, de le merném fogadni, hogy ez a dolog közel sincs így tőlünk nyugatabbra. és akkor dübörög a magyar gazdaság ugye? hogyne! (bocs, a politikát nem akarom belefűzni a hsz-eimbe.) tudod rengeteg lehetőség lenne ebben az országban bármiféle vállalkozás indítására, mert szerintem lenne elég érdeklődő, ha épp olyan dolgot eszelsz ki - jó helyen, jó időben. jelenleg azonban a magyar munkerő piac közel sincs kihasználva, mert nincs mivel kihasználtatni. és ez abból ered, hogy drága minden, drága a vállakozásbeindítás. szívem szerint én is indítanék egy saját projektet, de nem lehet, mert nincs elég tőkém, éveket dolgozhatnék, akkor sem lenne elég.
nektek, anyukáknak sajnos nagyon rossz a helyzetetek, és csodálkoznak az országban, hogy miért van egyre több szingli? ez az ország egy kifelé fordított lyukas zokni, amit még talán rendbe lehetne hozni. a mostani feltételek azonban kevesek...
.......... - az előző hsz-hez!
a másik dolog még az, hogy nem csak a mekdonálcban fordulnak elő olyan vezetők (én őket egyébként "boss"-nak hívom), akiknek halovány lila gőzük sincs az egészről. a másik ludas a teszkó. e hely is egyre csak süllyed, és azért, mert akár hiszed, akár nem, a vezető fejesek, a nagy kutyák szarnak bele az egészbe. nem a kis polcpakoló melós, aki próbálja betartani a fifót... fenét! még leugatják, hogy pakld fel aztán kész. ez milyen hozzáállás a felettes részéről? minőségellenőrzéskor meg fizetik a rengeteg pénzt, és ahol én lakom, itt is van teszkó, és ez megy. a dolgozókat lebecsülik, a felettesek arcoskodnak, és akkor a nagy kutyák, akiket nem érdekel az üzletpolitika. az ilyen emberek persze mindent meg tudnak magyarázni a náluk még fejlebb lévő kutyának, úgyhogy hol itt a baj? ez nagyon bonyolult. tudod az ilyen helyekről én úgy ahogy van, kivágnám az összes vezetőt, mert a vezetői munkájuk szart sem ér. én is el tudnék "dolgozgatni" az irodában, kávézgatva, röhögve, szarni bele az egészbe. és tudod mi a baj? az ilyen dolgokat senki se veszi észre, csak a hülye kis dolgozó.
egyébként el sem tudod képzelni, mennyit panaszkodnak az emberek a dunaújvárosi mekire és teszkóra... ez van! majd 2-3 generáció múlva talán már nem lesz ez!