cucurbia Creative Commons License 2006.03.24 0 0 1390

Golgotából a sima edulisom volt töled.Befutotta nyáron az egész oldalfalát az üvegháznak,de mostanra nem tudom mi lett vele,szétrohadt az egész:((((

De érdekes modon mellette a kényes fajta meg megmaradt.Ki érti ezt?

A.purupurea magoncaim kind elpusztultak idén télen,igy az most csak neked van,egyenlőre nem látok uj magokat hogy vessek magamnak.

Hibifronton nekem sincsenek jo hireim.A külföldi dugványaim nagy része megmaradt szerencsére csak 4 döglött ki,ezzel szemben a rappau 60-70 dugványának nagy része ebben a nyirkos hideg télen nem élte tul a telet:(((

Sajnos az sem amit te adtál tavaly,pedig olyan szépen nyilt a nyáron.Igaz megjegyeztem melyik bokor ez a rappainak igy nyáron ha tudok szedek belőle dugványt.(amit tavaly szedtem,odaadtam a palántát valakinek,mert akkor még a te nagy töved gyönyörü volt,ki gondolta volna,hogy valamiért kidöglik)érdekes modon egyébként amig a dugványok inkább rohadtak a nagy tö mintha kiszáradt volna...a fene sem érti.

most még eugenia meg syzygiumfélék keltek most ki,esetleg A.reticulata lesz,ha az átültetett magoncok mind megerednek.

Ha van olyan helyed ahol télen 20 fok felett tudod tartani a növényt akkor nonimagoncom is lesz,szépen kikeltek.

Előzmény: Twins (1387)