kicsike28 Creative Commons License 2006.03.24 0 0 89
Nem tudom ki hol tart, de én elkezdtem telefonálgatni és hát :
1.Fölhivtam a nőt akivel a szerződést aláirtuk és aki a Doboz Investet képviseli (nevet nem irok most de az illetékesek tudják kiről van szó), ő nagy sebességgel megadta a Casaró számát, hogy ott érdeklődjek.
2.Casaroéknál azt mondták, hogy ne zavargassam őket ezzel mert ők még nem is biztos, hogy átveszik az ügyet mert nekik ez túl bonyolult és hivjam a Doboz Investet..
2. C&C hez telefonáltam, mert ugye nekem csak ez a telefonszám van meg a Dobozinvest részéről. Ott azt mondták, hogy nem értik miért beszéltek igy velem a Casarónál mert hát ők már aláirták a szerződést velük, hogy átvették a Fecskeház project lebonyolitását. (titkárnővel beszéltem).
A kérdés hogy ki mond igazat?
4.Felhivtam ujra a nőt akivel a szerződést aláirtuk, hogy rákérdezzek dolgokra, azaz felhivtam volna de már napok óta ki van kapcsolva.
5. Ezeknek ellenére és hogy a honlap is ugye nem üzemel már gyakorlatilag, az ingatlan irodában a Fecskeházat árulják.
A másik kérdés az, hogy ki árulja?
Nem tudom de nekem itt nagyon "büdös" valami és hát igazából a végére kellene járni, ami szerintem ügyvéd nélkül nem fog menni, mert ugye verhetem én a mellemet a C&C irodába, hogy kérem mutassák meg a szerződést amit allitólag megkötöttek a Casaróval, vagy kérem csak ide a Doozinvest iratait, mert nekem biztos nem fogja megmutatni senki, de egy ügyvédnek elvileg kötelessége megmutatni. Szóval nem akarok én még pereskedni, csak egy kicsit jogilag utána nézni a dolgoknak, amihez jogom van mert hát a pénzem benne van és az átadási idhőz képest a lakás a béka feneke alatt van.
Többiek?