Derek Creative Commons License 2006.03.24 0 0 42

"Aztán gondolkodtam még egy kicsit, és 2 hozzászólással feljebb rájöttem, hogy te nem is Magyarországon élsz."

Persze ,de azt hogy nem, azt  rendszervaltasnak koszonhetem ,a demokracianak koszonhetem, mert igy szabadon mehettem el nem kellett disszidalnom amihez semmi kedvem nem volt es szabadon mehetek vissza amikor csak akarok es a szabadsagom es penzem lehetove teszi. Es te is megteheted ezt ,ha ertesz valamihez. Igaza volt Gyurcsanynak aki teheti az probalkozzon kulfoldon is. Nyitva all ma mar.Nem akadalyozza a magyar allam.Es par ev kulfoldi munka utan a hazai eselyek is masok.Foleg egy fiatalnak, nyelvtudas, mas munkakultura ,mas szemlelet.Akar szakmunkas akar elmeleti fizikus.MO nem tudja megcsinalni azt amit az USA,hogy importalja a szakembereket ,ha kell neki,MO-nak kell kulfoldre kuldeni az embereket akik aztan tobbsegukben visszajonnek ,van aki nem,de meg akkor is megeri.A 19. szazad vegi nagy fellendules leginkabb ilyeneknek koszonheto, a muszaki gardatol az egyetemi oktatokon at a nemetorsagbol importalt szakmunkasokig .Pl a magyar ipari tanoncoktatast importalt nemet mesterekre alapoztak akkoriban.es nemet minta szerint szerveztek meg,es lett igy europai szinvonalu.

Előzmény: Lempic (39)