Derek Creative Commons License 2006.03.24 0 0 38

"Majd ha öreg korodra senki nem lesz aki törődne veled, nem lesz aki megdolgozzon a nyugdíjadért, egészségügyi ellátást nem kapsz, Ilyen felfogással gyereked gondolom nem is lesz..."

Hat nekem 3 gyerekem van es 2 unokam. A harmadik most van utban es o mar amerikai allampolgarkent fog szuletni.A nyugdijamrol meg magam gondoskodtam kapni fogok ket amerikai egy magyar nyugdijat, a nejem meg egy magyar allamit es egy magannyugdijat .Es a penz  nagy resze biztos alapokba van fektetve.Nem leszek anyagilag raszorulva senkire sem.Mondom a sajat jovomrol magam gondoskodok,es ha a magyar nyugdijrendszer be is fuccsol, nem fog,mert az allam ki fogja szoritani a nyugdijakat,mert nem teheti meg,hogy millios reteget magara hagyjon,majd kiszoritjak valahogy a penzt ahogy eddig is, akkor is marad meg mert tobb labon allok. es miert ne kapnek egeszsegugyi ellatast , ja es ha nagyon muszaj meg is tudom fizetni egy biZonyos szintig,pl fogaszatra sosem vettem meg igenybe MO-on allami ellatast ,maszekban fizetem tini korom ota.Es mindenki addig nyujtozkodjon amig a takaroja er,nem plasma TV-t kell venni hitelre,hanem annak az arat pl befizetni a mutual fund-ba es elkezdeni mar huszoneves korban amikor az ember munkaba all.Segits magadon,isten is megsegit.Ahogy a regi  mondas mondja.

Tudomasul kene mar venni az embereknek sajat maguknak kell reszben gondoskodni a jovojukrol es nem az allamtol varni mindent.

Előzmény: Lempic (19)