Woobel Creative Commons License 2006.03.24 0 0 651
Hali hó!

Figyu szerintem mind1 h, kivel iratod alá annyira nem fognak vele foglalkozni hiszen az a 2,5 hónap hamar eltelik szóval nyugi és nyugodtan gyere el szombaton jol fogo érezni magad csak ne essen az eső mert azt már unom nagyon!

Srácok láttátok már az ez évi MAFSZ verseny kiírást?

Kicsit nagyon laza első metcs kanizsa kanizsán utána mind a black knigs és a győrrel is ithol játszunk szerncsére és ami a legdurvább a 4. metcsen megyünk debrecenbe éljen a távolsági buszkirándulás. Ugyan akkor a MOB kiadott egy dopping szer iratot amiket nemlehet ill nem szabad fogyasztani és egy olyan szabályzatot amiben a bevizsgált dolgokat alkalmasnak itélték javaslom megnézésre tanulságos de a szakmai hablanytyot ugysem értem meg szerintem sokan mások sem de azért nem árt megnézegetni!

Kutyus neked meg jobbulást ám! Jah és ha offense olvassa ezt akkor üzenem h, tessék tudni a playbookot mert különben megint az a Külshrank ! :P szevasz gyurka fekteni fog engemet! De nem baj legalább hozzászokom a bajnokságig! Majd maximum felveszem a nyulcipőt legközelebb!

Nah de hát csak ennyit akartam ha valaki tud akkor hozzon nekem falembereket! nem irom h, miért de szerintem mindenki tudja!

:P

Nah pápá skacok