Mr_Fusion Creative Commons License 2006.03.24 0 0 289

Ne próbáld, nem jó.

A közelében sincs az eredeti UFO sorozatnak, itt aztán tényleg rengeteget kell visszatöltögetni, mert legkönnyebb fokozaton is eszetlenül nehéz, és az első pár óra játék után, mikor már kb. láttál mindent, amit nyújtani tud, borzasztóan unalmassá válik, annyira, hogy én nem is bírtam végigjátszani.

Igazság szerint az eredeti UFO 1-2-ben szerintem egy idő után éppen hogy nem nagyon kellett már "savecheat"-elni, megfelelően összeszedett technikával,  meg jó emberekkel rutinból lehetett nyomni a küldetéseket. UFO 1-et én mindig superhuman-ban nyomtam, és még úgy is könnyű volt,  TFTD már neccesebb, a 2-3 szintes bázistámadásoknál azért kellett gályázni egy-egy sort, mikor az egész tele volt tentaculatokkal támogatott über-rakétavetős tasoth-okkal, de én a TFTD-t nem is szerettem annyira. De ott már csak a hangulat miatt is érdemes volt kimenni a küldetésekre, mert szórakoztatóak voltak, jobbára.

Aftermath-ban hangulat nulla, viszont rengeteg a bosszankodás, anyázás, és újratöltögetés, így aztán én egy idő után már csak akkor mentem küldetésre, mikor muszáj volt, ugyanis hiába erősödnek az embereid, az idegenek legalább 2x olyan ütemben durvulnak, szóval nem igazán érezni, hogy bármire is jutnál a fejlesztéssel. Az meg hogy "mentünk, lövünk, nem talált, visszatöltünk" 3 órán keresztül egy-egy küldetésen, minden, csak nem szórakoztató. Másképp meg nem igazán találtam játszhatónak, mert bázistámadásnál könnyen előfordult, hogy visszatöltés nélkül az első 2 körben elvesztettem az összes emberemet, még akkor is, mikor már az elérhető legjobb páncélzattal meg felszereléssel voltak ellátva.

Előzmény: erythro (288)