Üdvözlet!
Segitségeteket kérném. Tegnap vettem egy 9500-t, fél éves, hibátlan állapotban (ahogy akkor hittem).
Ma első dolgom volt, hogy feltöltsem a telefonkönyvet és elkezdtem használni. Az első két hivásnál semmi gond nem volt, majd a következőnél beszélgetés közben szétkapcsolt. Visszahivás ok. Majd ezt követően a hivásoknál teljesen kikapcsolt a készülék csutkára, de úgy, hogy vissza sem lehetett kapcsolni. Délután kiszedtem az akksit, hagytam kivéve és egy óra mulva visszatéve bekapcsolt a gép. Nem hivtam róla és engem sem hivtak és újból kikapcsolt, de most teljesen mától.
Most itt van a gép előttem, tök süket, akksit kivettem, visszateszem, de nem reagál.
Hivtam az előző gazdáját aki értetlenül áll az eset előtt (semmi okom kételkedni benne)
T telefonos ismerősöm szerint szoftveres.
Van valamelyikőtöknek ötlete mi lehet?
Ja és egy másik kérdés. Tegnap este kipróbáltam a W-lan kapcsolatot (saját wireless hálózatommal) és ami feltünt, hogy nagyon lassú. Egy örökké valóság volt mire bejött egy egy oldal (Index pl). Az előző gazdája szerint neki ez is tökéletes volt. Erre is kérnék ötletet ha lehet (beállitás pl)
Köszönöm előre is.