Törölt nick Creative Commons License 2006.03.23 0 0 141

Na álljon meg a menet. Ki mondta, h én bliccelni szoktam? Egyébként előfordult már, de pl: most is van féléves bérletem. Igaz nem pesti vagyok, de ahol tanulok városban oda van összvonalas fél éves, a suli fizeti miért is ne vegyem meg?

Nézd: Az, h jogilag mi a helyzet az nem mindig ua. mint ami az életbne történik. Kiszállhatsz fizetés nélkül a taxiból, elvileg a taxisofőrnek nincs joga feltartóztatni, rendőrt hívhat, a taxiszámla alapján talán bizonyítani is tudja, h utaztál vele. Az más kérdés, h a taxis nem rendőrt fog hívni, hanem a rádión a többi kollégát és ők a rendőrökkel ellentétben azonnal odaérnek és fél percen belül már legalább5en térdelnek a veséden ameddig ki nem fizeted a pénzt. Az ellenőr is megteheti, h előbb üt aztán kérdez, és ha rendőrt hívok rá, lehet, h odahív közben több kallert akik tanúsítják, h én ütöttme először. Bennevan a pakliban, de azt bármikor megteheti, mint ahogy én is tudok olyan esetről, mikor az elelnőr széttépte az utas érvényes jegyét aztán büntetni akart. Egyszer saját szememmel is láttam, mert a srác mellettem ült, és ha nem vagyok ott meg is büntette volna, én viszont tapasztalt voltam már, és miután lefutottuk a szokásos kört feladta a harcot az ellenőr.