ehhez 2 dolgot mondanek:
1, 1 autom van, de szivesen lenne 2. az egyik csak hobbi autonak(szerelgetni, gyorsulgatni, szeretni :-)) a masik meg A->B eljutni
2, azert egy S8 eleg draga lenne szamomra ilyen celra... valosziuleg ha meg tudnam engedni a yaris es az S8 ertekveszteset is akkor nem lenne gond a benzin (bar ettol fuggetlenul BP-n roncs lesz a kocsibol eleg hamar es ha felti az ember az S8-t akkor jo egy masik kocsival jarni)
3, sajat tapasztalat: vettem egy uj bringat, de a regit megtartottam, hogy majd hasznalaom nyaralon stb. Hat egyszer sem ulltem ra azota... ill. ujabban igen mert elkoltoztem otthonrol es ha otthon vagyok akkor a regi canga ott van es az azert jo. Most itt van 2 bringam, az egyik amit a regi helyett(GT) vettem es egy lomtalanitason talalt. az esetek 95%-kaban a talalt bringaval jarok(a GT-n nincs sarvedo, lancvedo es utcai ruhaban igy nem mukodik...). A GT-vel meg csak nagyon ritkan megyek el cangazni...
ui.: havi 150-200eFt benzinre nem semmi... tehat havi 3-4ekm-t mesz es 20litert eszik a verda? azert ehhez jol kell hogy menjen. Ha keresnek rendesen akkor is erdekelne hogy mennyit fizetek benzinre es ha egy tdi-vel mondjuk olcsobban megusznam