mr. gerison Creative Commons License 2006.03.22 0 0 2

szóval én azt mondanám, hogy a népszabis újságíró gondolatmenete alapján az összes elkövetett bűn(tény), stikli mint jogi precedens létezne ..

ha egy FIDESZ-es politikus 1998-2002 között tegyük fel, ronda szavakat hsaznált a parlamentben.. mondjuk, azt, hogy "HÜLYE" ..

akkor 2002-2006 között egy MSZP-s politikus, sőt, ha belegondolunk bármelyik MSZP-s vagy SZDSZ-es politikus feljogosítva érezheti magát, hogy ezt ő is megtegye ..?

szerintem nem ..

ez éppenséggel azért durva, hogy egyáltalán felmerül, mert jelen helyzetben pont az SZDSZ-MSZP kormány tagjai voltak elenzlkben, akik folyamatosan támadták az akkori FIDESZ-kormányt minden ponton, ahol csak lehetett .. és persze ott is, ahol nem .. lásd a Millenáris-sal kapcsolatos jogerős felmentő ítéletet ..

egyszóval ÉN pl. pont azt vártam volna az SZDSZ-MSZP kormánytól, hogy amit elítélt 98-2002 között, azt ne "csinálja meg" 2002-2006 között maga is ..

mert így duplán átverve érzem magam ..

mert ez így dupla átverés ..

másrészt, ha valakik éppen egy bizonyos kérdése vitatkoznak, akkor - még ha az témájában hasonló is - nem lehetséges átcsapni egy méásik kérdés megvitatására ..

harmadrészt, ha azt kérdezzük, hogy a FIDESZ-nek szabad volt-e?

akkor erre az a válasz, hogy NEM .. abszolúte nem ..

ezért is váltottuk le őket ..

mit gondoltok ..?