Aureliano Buendía
2006.03.21
|
|
0 0
87
|
Úgy tűnt, már senkit nem érdekel. Örülök, hogy azért benéztél. Feléleszthetjük mostmár, pl. így:
Az történt, hogy álmomban haslövést kaptam, és mivel tudtam, hogy ez súlyos, próbáltam szenvedni, és mindenkinek mutogattam a dolgott, beledugtam az ujjamat az ingen keresztül a lyukba, de mégsem éreztem fájdalmat, így nagy odafigyelésembe került, hogy folyamatosan nyögjek és sóhajtozzak, és behajtsam az elismeréseket és sajnálkozó pillantásokat, és sehogy sem akart vérezni, hogy legalább kívülről is látsszon ez a súlyos sérülés, és már kezdett beforrni, mire eljutottam az orvoshoz, aki benyúlt egy hosszú, nyeles csipeszhez hasonló fogóval, és kicsippentett belülről valamit, ami fémesen koppan a vesetálban, mikor elengedte, de sehogy sem tudtam megnézni, mert le volt kötözve a fejem az ágyhoz, és akkor az orvos felment az internetre és kinyomtatott onnan egy régi printeren valami hosszút, majd a a kinyomtatott több méteres leporellóval körbe bekötözte a sebemet és azt mondta: Hazamehet ... mostmár!
|
Előzmény: Fauna09 (85)
|
|