Dydand
2006.03.21
|
|
0 0
502
|
Szia Kulináris kolléga! Naná, hogy a zöldség halászléidegen (a hagymadarabkákat viszont nem igazán értem miért lenne az:), de ez nem is halászlé, hanem húsleves! :))) Halászlém képe pár hsz-el lejjebb van berakva, azzal eddig meg voltál elégedve. Ezt a képet egyébként pont ezért raktam be, mert -ahogy észrevettem- nálunk a halászlén kívül semmilyen formában nem szokták levesként elkészíteni a halat. Kár, pedig mennyei finom kaják (és levesek) készíthetők belőle. Holnap megyek nagy fővárosunkba, asszem hozok friss heringet és abból egy citromos-tejfölös heringlevest készítek hétvégére (tojássárgával, kaporral, ahogy kell, nyami:) Esetleg még fényképező is fog a kezembe akadni :))) Üdv: dy |
Előzmény: kulináris kóstológia (500)
|
|