Dydand Creative Commons License 2006.03.21 0 0 502
Szia Kulináris kolléga!

Naná, hogy a zöldség halászléidegen (a hagymadarabkákat viszont nem igazán értem miért lenne az:), de ez nem is halászlé, hanem húsleves! :))) Halászlém képe pár hsz-el lejjebb van berakva, azzal eddig meg voltál elégedve.

Ezt a képet egyébként pont ezért raktam be, mert -ahogy észrevettem- nálunk a halászlén kívül semmilyen formában nem szokták levesként elkészíteni a halat. Kár, pedig mennyei finom kaják (és levesek) készíthetők belőle. Holnap megyek nagy fővárosunkba, asszem hozok friss heringet és abból egy citromos-tejfölös heringlevest készítek hétvégére (tojássárgával, kaporral, ahogy kell, nyami:) Esetleg még fényképező is fog a kezembe akadni :)))

Üdv: dy
Előzmény: kulináris kóstológia (500)