afféle megérzés ..:)
visszatérve, A és B város problematikájára ..
a megoldás az, hogy azt kell kérdezni valakitől, hogy
"elnézést, ön itt lakik, ebben a városban ?" ..
A-városban egy A-városi azt fogja mondani, hogy igen .. és a B-városi is .. mert hazudik :)
B-városban az A-városi azt mondja, nem .. és a B-városi is .. mert hazudik :)
Sir-wolf (azért ezzel is elfilóztam vagy 15 epercet, hogy összerakjam rendesen a rejtvényt) ...
ehhez a problémához hasonló, hogy hogyan derült ki számomra, hogy a ballib média mégsem kóser .. (ez volt az eredeti kérdés) .. ha még mindig ugyanolyan médiafölényben van a baloldal ..
a válasz eléggé egyszerű, és kicsit emlékeztet erre a logikai feladványra ..
amíg a FIDESZ volt kormányon , a ballib média szerintem , mármint akkori nézetem szerint hibátlanul végezte a munkáját ...
ha a SZOCIK és az SZDSZ kormányra kerülése után is úgy találtam volna, hogy a ballib média ugyanolyankritikus (a kormánnyal), mint korábban, a kormányváltás előtt, akkor nekem lett volna igazam .. és az "elkötelezett ballib média" csak eyg városi legenda lett volna ..
így azonban, hogy az MSZP-SZDSZ kormány alatt az egykori "kritikus" média átment a kormány felhőtlen opotimizmusú, igaz barátjába .. támogatójába .. így utólag rádöbbentem, hogy a FIDESZ-nek igaza volt, amikor arra panaszkodott, hogy a ballib média direkt összeszövetkezet ellenük ..
Volt oylan újságíró, aki a népszabiban rendesen elmondta, hogy azért ez a kormány mégis csak a mi fiainkból áll ..:)
ez baromira lehangolt ..
irdatlan nagyot csalódtam ..
és ez csak 1 volt a sok közül ..