Sziasztok!
Hát végetért sajnos.. Csodálatos volt, feljthetetlen. itt szertném megköszönni mindenkinek a segítséget és tanácsokat .
Három óra késés után szerncsésen érkeztünk Bangkokba. A késést Ferihegyen sikerült összegyűjteni oka március 5-én a szakadó a hóban, ami már önmagában is baromi rossz vicc a Malévos csapat természetesen melyik gépnek, na melyiknek jégtelenítse utolsónak a szárnyát, hát persze, hogy a bangkoki gépét. Többen örjöngtek, többen házi pálinkával múlatták a zord időt. Végre 3/4 5 után du. felszálltunk. Dubaig ledolgoztunk egy óra kését, és ki is szállhatunk. Tisztesség becsület arab barátainknak nem egész 40 perc után villogott, hogy visszaszállás a Malév gépre Bangkok felé. Magyar idő szerint hajnali 3/4 5kor érkezés Bangokokba. kevés alvás után, és baromi fáradtan ugyan , de nem tudtunk lefeküdni, úgy hogy szállás elfoglalása után fél órával már taxiban ültünk (előre kialkudott árért ) és irány az Asia tours irodája, akikkel leleveleztem itthonról egy Ayutthyai egésznapos kirándulást 1800 Baht/fő és ha már benne voltunk egy esti vacsora hajó a Chao Prahyán 1000 Baht/fő. Befizetés után vissza taxi a szállodába. Délután Emporium bevásárló központ+ környék. Vacsora a Bon Lacinak, által ajánlott Honey Houseban ott volt a fényképen látható pincér. A vacsora szuper volt, ezer köszönet Laci.
Kedd reggel irány a város sky train majd expressz hajó, megint csak ezer köszönet Bon Lacinak az útvonal ajánlatért. Grand Palace két egyenruhás próbálta beadni a zárva van mesét thaijos mosollyal hagytuk ot őket a fenébe, de azért megköszöntük a "segítséget". majd Vat Pho. Utána halál fáradtan a Márványtempolmot csak a hajóról néztük meg, na majd legközelebb...
hazafelé a már ismert úton....
Este vacsorahajó szuper közben nagyon örültem, hogy 49 USD helyett 1000 bahtért sikerült abszolválni a feladatot.
Másnap kora reggel Ayutthaya helyi utazási irodával Nyári Palota, régi sziám főváros (világ örökség része) nagyon szép oda reggel busszal, vissza délután hajóval svédasztalos ebéd.
Másnap reggel irány Phuket . Csoda szép. Hála Pistiés andinak természetesen nem az Aerovivával kirándultunk, hanem a helyi utazási irodával, sziget felfedező túra privát kisérővel személyautóval ebéddel 1500 baht+James Bond túra Phang nga nemzeti park Majmok temploma elefánt trekking (ezt elhagytam volna életemben nem féltem még úgy, mint az elefánt hátán) ebéddel 1000 Baht (kedvezménye ár másik kirándulásokra tekintettel) PhiPhi sziget spedd boat-tal ebéddel 1200 Baht. Jót mosolyogtam közben magamban az Aeroviva idegenvezetőjének ajánlatán James Bond túra majmok temploma long tail boat ebéd és elefánt trekking nélkül, magyarul fél napos James Bond a kinti irodánál induló ár 800 baht Aerovaiva 99 USD. A viccnek is van határa nem??
Száz szónak is egy a vége az Aeroviva szervezése elhelyezése és minden szuper volt, kivéve a kirándulások, de hát nekik is kell egy kis haszon ugye??
És Végül , de a legfontosabb EZER KÖSZÖNET MINDEN FORUMÓZÓNAK, MERT A TANÁCSAITOKKAL ÉS SEGÍTSÉGETEKKEL SIKERÜLHETETT ÍGY AZ UTUNK.
MÉG EGYSZER KÖSZÖNÖM MINDENKINEK
first trip Thailand