PD
2006.03.20
|
|
0 0
6426
|
Csak csatlakozni tudok ahhoz, hogy én sem akarok rinyálni a Malaga elleni meccsel kapcsolatban. Szerdán lesz nem hétvégén ha jól tom. Valencia- Villareal, + Celta és Sevilla is idegenben játszik asszem erért megint az van , hogy előzhetnék párrat és akár az első 6ban lehetnénk. Szó mi szó télleg elég érdekes felállásban játszunk mostanában. Csatársorban is néha a Munitis játszik, visszanéztem régebbi meccseket azokon a Tristan mindig lesre fut. 11 gólja van eddig de legalább 5öt 11esből lött, szóval kb ott tart ahol a Valeron. Azért most hiányzik a Valeron, Andrade, Scaloni trió. Bár sztem a fiatalok majd beérnek. És mi van a Tabordával? A védelemmel úgy vagyok, hogy a Juanma jó döntés volt és a Pablot már csak kiegészítő embernek tenném be. Na meg a Molinát is. Lehet, hogy most volt 3 jó védése, de aztán 2 meccsig megint egy nagy semmi lesz. Írták, hogy jön a Bizarri vagy Kameni a helyére de semmi nem biztos Leo miatt. Mindenesetre örülnék ha idén végre megszereznénk otthon az első győzelmünket!!! |
Előzmény: xkav (6425)
|
|