nyinyike Creative Commons License 2006.03.20 0 0 65
Jó volt egyszerre ennyi hozzászólást elolvasni.. Barátaink ma érkeztek Londonba, holnap pedig Banjulba. És bár üzleti útra mentek és mindössze egy hétre, már most biztos vagyok benne, hogy megszállottként ők is bekapcsolódnak majd a levelezésbe. Kedves Ében, valóban a ti lányotokhoz fognak ellátogatni a barátaink a Konzul Úr társaságában. Megnézem a honlapot a napokban, kiváncsi vagyok a kis híranyagra. Cincoginak és Fornit1-nek: Brikama-ban vásároltuk a legtöbb ajándékot, de az Albert Market-re is kimentünk néhányszor Lamin kíséretében. A csatolt képet utolsó nap készítettem, amikor a megmaradt pénzünket akartuk olyan dolgokra elkölteni, amelyekről a férjemet sikerült meggyőznöm, hogy élni sem tudunk nélküle... Kezdtem a Gambia mezzel. Ez bevállt! Rögtön nem kellett noszogatni, hogy piacozzunk. Ennél a gambiai hölgynél elég sok pénzt otthagytunk, ezért mondta nekem, hogy nagyon szép napot okoztunk neki. Én pedig mondtam neki, hogy olyan gyönyörű a ruhája és olyan kedves, mosolygós arca van és nekem ő azzal tudna örömet okozni, ha készíthetnék egy képet róla, hogy mindig emlékezzek rá. Őszintén gondoltam, ezért őszinte mosolyt kaptam. A digitális gépben megmutattam neki a fotót. Imádta! Barátaink el is juttatják hozzá a papírképet a héten majd Lamin segítségével... és még sok-sok más gambiainak is. Igérem a héten még teszek fel képeket, de én is szívesen látnám másokét ám! Cincogi: Aja nagyon édes. Igy a képen persze picit fiúcskás, de megtudnám zabálni az édes kis pofijukat. Laminnak 5 gyereke van. Sok-sok kis ruhácskát küldtem ki amit a kislányunk kinőtt.. küldtünk még téliszalámit, finomságokat és játékokat. Mesekönyvet, amiben szánkóznak és hógolyóznak a gyerekek, mások pedig hóembert építenek. Sok közös fotót és most jól is érzem magam a gondolattól, hogy ha csak egy családnak is, de valamit adtam; szeretetet jó nagy adaggal!!! Mindenkinek szép napot, nyinyi