mr. gerison Creative Commons License 2006.03.20 0 0 13

szóval .. kedves Újlaki,

már reggel akartam mondani, hogy tudtam, hogy van bened valami, ami messziről süt, hogy jófej vagy .. persze foglamam sem volt, mi okozhat szmpátiát szimpla betűkön keresztül ..

de ez, hogy valószínűség-elmélettel jössz, mindent megmagyaráz :)

ráadásul, mint minden hozzászólásodban ebben is stimmelnek a dolgok .. tehát kiderül, hogy ugyanúgy látod TE is, mint pl. én, csak végül más következtetést vonunk le ..

a legtöbb vitatkozó szándékosan torzítja a képet, hogy a pálya a maga igaza felé lejtsen  ebben viszont az a rossz, hogy folyamatos a képzavar ..

nem így a te hozzászólásod esetében :)

azt mondod: "véletlenszerű bolyongás"

a legjobb, legmegvilágosítóbb "modell", amit csak ki lehet találni annak érzékeltetésére, hogy mi történik ... :)

nem ismertem ezt az elméletet, de meglehetősen természetesnek tűnik, hogy ha valaki véletlenszerűen bolyong, akkor egyre inkább távolodni fog (leszámítva, ha aranyásó, és egy Jack London történetben szerepel, mert ők köröket írnak le)

de gondolj csak arra, hogy a véletlenszerű bolyongás mennyire előnyös módja annak, hogy eljuss valahova :)

tegyük fel a munkahelyedre, vagy az otthonodba  :)

ha véletlenszerűen bolyongsz, igen, távolodni fogsz, de annak esélye, hogy 7 és 7:30 között eljutsz a munkahelyedre majdnem pontosan NULLA.

a másik motívum, amit felemlítesz, és nagyon tetszik, az az, hogy aggódását megérted zividivi-nek ..

én, amikor még SZDSZ-MSZP szavazó voltam, és Meggypetinek drukkoltam, határozottan kedveltem a 100 napos programot ..

úgy érztem, MÁRIS valami kézzel fogható pozitív fejlmény ..

azt hittem viszont, hogy az csk a kezdet .. az abszolút kezdet, csak valami a kezdetet megelőző apróság ..

és ahogy telt az idő, úgy kezdett el egyre jobban nyomasztani, hogy ennyi volt, ez minden .. 100 nap .. de semmi program .. 4 évre ..

fenébe - menem kell -

Előzmény: Újlaki (10)